• Index
  •  » Varia
  •  » skasowany w±tek z forum Legendy

#16 2010-11-09 21:53:29

wolf666

Administrator

SkÄ…d: Zgierz
Punktów :   

Re: skasowany w±tek z forum Legendy

I obiecana wymiana zdan z szefem straznikow:

22:34  Boiledhash » de_Wolf : jestem mniej wiecej w polowie lektury dwie wazne uwagi
22:35  Boiledhash » de_Wolf : bezwzglednie komentowanie pracy straznikow tylko i wylacznie na support do adminow - moze byc z logami rozmow - admini ocenia wtedy czy ktos naruszyl kompentencje
22:36  Boiledhash » de_Wolf : druga sprawa sa hexy i morokki niestety straznik to rowniez gracz mi sie ogolnie nie podoba nasylanie hexow i morokow ale niestety jest dozwolone wysyylanie jednych i drugich na kogos kog
22:36  Boiledhash » de_Wolf : kogo sie nie lubi
22:36  Boiledhash » de_Wolf : jade dalej z tekstem
22:43  de_Wolf » Boiledhash : ad. 1. rozumiem, choc nie uwazam, ze jest to bezwzgledne
22:45  de_Wolf » Boiledhash : ad. 2. jak najbardziej zrozumiale dla mnie, tylko caly problem pojawil sie nie pomiedzy graczami jako takimi, a miedzy graczem, a straznikiem
22:45  Boiledhash » de_Wolf : ogolem uwazam ze powinniscie zglosic ja z czystej ciekawosci zahacze Pandore jeszcze sam na sam - mam troche inne wyobrazenie o pracy straznikow
22:46  Boiledhash » de_Wolf : wychodze z zalozenia ze memis zlamal jednak reguly natomiast nie majac pelnego 100% wymiany zdan miedzy nimi kwestia na ile wszystko zostalo wyjasnione
22:48  de_Wolf » Boiledhash : dzieki za odpowiedz, wyslemy zgodnie z sugestia... wolalem najpierw z toba pogadac... bo z mizernej sprawy wyszla prawie wojna klanowa
22:49  de_Wolf » Boiledhash : o ile znam memisa, to celowo nigdy sie nie podda, ale czasem zdarzy sie tak, ze bedaz zielonym sprytem do niebieskiego kata na zatrutym i z zoo nie podejdzie nawet bo stun i po walce
22:49  Boiledhash » de_Wolf : generalnie unikajcie kwestionowania pracy straznikow na forum - ze sprawy z jednym straznikiem szybko zrobiliscie sprawe przeciwko wiekszej ilosci to blad taktyczny ze sie tak wyraze
22:50  de_Wolf » Boiledhash : oki, rozumiem ^_^
22:50  de_Wolf » Boiledhash : inna sprawa, ze memis jest troszke pyskaty i jeden z drugim za ostrych slow uzyli nieco
22:51  Boiledhash » de_Wolf : no emocje emocje emocje ech
22:52  de_Wolf » Boiledhash : wiem... a potem sie rozroslo... dziwne dla mnie jest troszke moderowanie tych postow, bo czemu nie mialby sie ktos do tego odniesc, ale skoro reguly sa takie, ze tylko

de_Wolf

#17 2010-11-10 09:51:30

-Loki-

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Napisa³em skargê do administracji gry... zobaczymy czy i jak mi odpowiedz±...

#18 2010-11-15 01:23:02

wolf666

Administrator

SkÄ…d: Zgierz
Punktów :   

-Loki- napisał:

Napisa³em skargê do administracji gry... zobaczymy czy i jak mi odpowiedz±...

I super jak cos sie dowiesz, to daj znac

de_Wolf

• Index
  •  » Varia
  •  » skasowany w±tek z forum Legendy

Stopka forum

RSS